Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UPPBROTTET STUNDAR

Uppbrottet stundar

Tiden är kort

Vägen går hemåt

och aldrig bort

Där finns ej sladder

eller kritik

Helt fritt från pladder

och politik

 

Uppbrottet stundar

Hej då, Clarice!

Snart blir det ros

istället för ris

Härliga lundar

i paradis

Uppbrottet stundar

för denne kis

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/1 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2024-01-22 08:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Indeed.
2024-01-22

  rostspik VIP
Citat från Hannibal Lecter?
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP