Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i natten ringer brevbäraren på han säger "Titta här, detta ska du få" Han lämnar en kort utan adress skickat till mig via sms


Vykort från KB Höijer II

Det sitter i håret
När jag lämnar dig
Du formar det som en båge
Och skjuter en pil i mig




Fri vers av Sape VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-22 18:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Märk-värdighet i cyber-space
utan märkt kort kan det så
inträffa sig för även dig
och mig?
;)


2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP