Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång för Januari

Stillheten
tystnaden
snön som faller

Min engelska pelargon i fönstret
sprider doft av citron

Om jag blundar hårt kan jag nästan se solen
blixtarna som skapas på insidan

Blickar ut över baksidan av mitt hus

Det är en harmonisk plats även om jag önskade mig
annat som ung

När blev jag gammal
när blåste löven så hårt att mina år gick åt




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-24 15:04



Bookmark and Share


  animan VIP
Gillar!
2024-02-04

  AKT VIP
Gillar din sista strof väldigt mycket.
2024-01-26

  Snödis VIP
Jag tycker mycket om beskrivningen i början det ger liksom en så lagom bild så får man som läsare fylla i resten själv.
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP