Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet

Om du bara hittar dig själv
i livets välv
kan du leva ett liv
fritt från bråk och kiv




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-27 11:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra text om att söka och hitta sitt innersta jag.
2024-01-29

    Lena Söderkvist VIP
Ibland har jag fått krypa till korset, inte alltid lätt att förstå från början att man har felat. Men skönt när man väl gör det.
2024-01-28

  Anya VIP
En klok man säger:
" Vi är så vana att dölja oss själva för andra att vi tillslut döljer oss för oss själva."

Detta kom jag att tänka på när jag läser din kärnfulla text.
2024-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP