Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(på tyska pratar vi om sjunde sinnet, nog för att sjätte anses vara balanssinnet) (haiku är för mig utan människa i raderna; därav haiQ)


en sinnenas haiQ


ska vi byta dem
jag har din sjätte sked du
mitt sjunde sinne




Bunden vers (Haiku) av christian hüls VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-01-27 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP