Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Månen

Reflekterar solens ljus

På samma sätt

Som jag

Bara lyser i din närvaro


Blomman

Dör utan vatten

På samma sätt

Som jag

Vissnar utan dina kyssar



Spädbarnet

Kräver sina föräldrars närhet

På samma sätt

Som jag

Förtvinar utan din beröring




Övriga genrer av Det-nya-livet VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-01-28 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP