Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I gubbkeps, pilotglasögon och beige jacka sitter han som enda passagerare. Tittar ut i mörkret. I knät på de mörkblå jeansen, en pizzakartong.


Capricciosalördag

Mobilen ringer inte.
Det är du som inte hör av dig.
Jag svarar inte.

Vi pratar inte med varandra.
Frågar inte hur det är.
Bestämmer inte att vi ska ses snart.

Samtalet drar inte iväg genom natten.
Jag säger inte hej då.
Du säger inte hej då.




Fri vers av Sape VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-28 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP