Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går ensam hem



Är i centrum för sällskapet,
äger rummet.
Älskar gillande

Är som artisten,
glädjen att leverera.
Jublet vill aldrig ta slut.

Uppmärksamheten gör gott,
pigg och levande,
Kreativiteten flödar

Föreställningen är slut,
applåderna klingar ut.
Går ensam hem

Vem är man då?




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-01-28 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP