Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ella

blir mig själv
och ger förtrycket
ett långt finger

ber nu om
förståelse

och blöter ner
mogen kvinna
göteborg

förtryck dör med
yviga gester
medan jag
ligger naken på
soffan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-28 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP