Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara för en dag

Jag söker kärlek
Men det va' nå'n som sa
att den är svår att fånga idag

Jag söker kramar
Jag vill älska din själ
ditt jag
Jag söker stunder
som skapar minnen av behag

Jag söker tillit
För jag har själv lätt att lita på ditt jag

Vill inte tro att alla nu för tiden
bara hungrar efter pengar
och materiella ting

Vill inte tro att våra själar tappar lust
till vad själen och hjärtat faktiskt vill

Jag söker kärlek
Men det va' nå'n som sa
att den är svår att fånga idag

Jag ser mig själv i spegeln och ser min längtan
Och undrar om det bara är jag

För jag söker kärlek
Jag söker en man
som vågar älska i dessa tider
I dessa tider av egoism och förtal

Jag söker ärlighet
Jag söker jämställdhet
Jag vill ge inte bara ha
Jag vill se inte bara bli sedd

Jag vill gå mot normen av idag
för jag söker kärlek
Inte bara för en dag

Jag söker många kramar
Jag vill älska din själ
ditt jag
Jag söker många stunder
som skapar minnen av behag




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-28 23:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att drunkna i kärlekens djup
är som att störta från stup
och falla handlöst ner
sen finns man inte mer
tills man vaknar upp igen
till den profana verkligheten

Ur min diktsamling Kärlekens Kemi
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP