Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplev kraften i känslor genom dikter på 'Ordens Äventyr' – en resa genom ordens djup och kraft. Utforska din inre värld genom poetiska uttryck – en äventyrlig resa som berör hjärta och själ. www.ordensaventyr.com


Månens Ylande Sång: En Monsterkärlekshistoria

Vid månens fulla glans ylar jag fritt
En rykande het kropp värmer mitt blodomlopp
Min aptit för kött ligger på topp
Jag är en muskulös best i filmens kontext
Men mitt hjärta är svagt, och jag föll för tjejen

Ditt doftande hår av lavendel, en fröjd för min nos
Men ditt sinne för bleka, taniga killar
Får mitt inre att rysa och pälsen står
Jag är ett monster av värme
Men du föredrar monster av kyla
Är jag fel monster för dig, duger inte jag

I en stad med ständigt regn, är skogen mitt hem
Kan varje stig, varje sten, varje gren
Min lya är ombonad och varm
Min flock är som en stor familj
Tillsammans ylar vi i månens fulla sken

Men mitt hjärta är hos dig
Trots ditt svek, trots ditt val
Älskar jag dig, tills döden skiljer oss åt
Och nytt liv föds, i en kort stund
Föds mitt livs kärlek
Medan min gamla plinga dör

I en ylande harmoni frodas jag i månens sken
Det är en hängande mystik över staden
Monster vandrar bland människor
I boken och filmens värld
Är jag killen, som förlorade




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-01-29 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP