Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besök www.ordensaventyr.com för mer spännande dikter!


Diamantögon

Du har dom vackraste ögon jag någonsin skådat
Likt diamanter bländar din skönhet
Mitt hjärta bankar, klarar inte mer
Kan inte andas när vi möts i samma rum
Du är som ett slag i min plexus
Finner inte orden att fånga din skönhet

Du är perfektion, en modell i mina ögon
Med dina diamanter till ögon
Trollbinder du mig, förslavar mitt hjärta
Jag är fast, kan inte sippra fram ord
Din skönhet, perfektion, måste vara stark

Din skönhet förblindar verkligheten
Du är allt min hjärna kan tänka på
Vill ha dig, vill vara med dig
Klarar inte av att se dig, du är vacker
Tappar andan, så fort du kommer innanför min komfortzon
Är jag förtrollad, tonlös, saknar motstycke
Du är en ren och skär skönhet

Ett slag i mitt plexus, tappar andan
Är så svag i din närvaro, du gör mig mållös, försvarslös
Vill ha styrkan, modet att närma mig, men tappar andan
Du är skatten i min kista, målet i mina drömmar
Fantasiernas drottning, din skönhet förblindar verkligheten




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP