Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En avi bad mig hämta paketet så fort som möjligt. Jag ringde och undrade hur fort och hur möjligt jag hade till hands. 3 kanske 4 fick jag till svar. Jag hämtade paketet.


Oaslik

Jag kommer alltid till dig när jag har slut på ord.
Jag vet, du är jämt här.
Mitt ordförråd är som en öken.
Jag verkar inte hjälpa.
Ser du asgamarna i skyn?
Ja, de väntar på dina ord.
Jag vet, de kommer alltid hit...
...och tar dina ord.
Ja, vi får vänta tills de flugit sin kos.
De flyger inte sin kos.
Vad ska de med mina ord till?
De är hungriga, de vill leva.
Det är jag också, det vill jag också.
Jag vet, du kommer alltid hit...
...och tar dina ord.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sape VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-01 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP