Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett ansikte skrivet


Av en solglittrans sky

hon stundom bländas

finner ett eget stråk

ett privat uttryck

att balansera utefter


grönrutor tuvor och gång

medan kinder rodnar

ögon nyorienterar sig

i ett ansikte skrivet

livslustans melodik




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-01 10:50



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint fångat. Jag förnimmer ett nyfunnet hopp och livslust
2024-02-08

  Elinor Sörensson VIP
Nyvaknad kärlek till någon
eller till naturen som snart
slår ut i blom av vårens värme.

En text som väcker glädje
och livslust.
2024-02-02

  Marita Ohlquist VIP
När jag läser texten tänker jag på sommar och kärlek.
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP