Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

okåtagningsförsök


först när tio trådar drar i mig
minst sju av dem dikt i vardande
vet jag
jag borde syssla med annat ock
annat som inte gör sig
själv
hostar pinkar skriver jag på
på trådarna sju
innan frukosten vid lunchtiden
se'n
ska jag allt ta tag
i vad det nu var igen
sa jag igår med
att jag sa
i förgår med
mera




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-01 13:56



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Haha den här dikten passar dig som handen i handsken!
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP