Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sol

det jag vill
är solklart
slutet

skiner det sol
där undrar du

för mig gör
det det
men inte
för Peer




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-02 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP