Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trädkronorna vajar fram och tillbaka men buskarnas grenar och blad står still. Ett löv som slitits av faller i en dans ner mot gräset. Det är gryning. I ett fönster på tredje våningen i huset närmast parken står en kvinna. Bredvid henne en katt på fönster


Invid individ

Oh

Unik
Unikhet
Unikitet
Unikum
Säregenskapen

i dina tankar
i ditt sätt
i dina texter
i dina kläder
i din personlighet

Ingen funderar som du
Ingen fungerar som du
Ingen skriver som du
Ingen bär skor som du
Ingen är som du

Vi andra
ett kluster
av uniformt
likriktade
satar




Fri vers av Sape VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-03 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP