Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemtrevligt

Det är ett dovt ljud
Liksom ett muller
Det känns fint

När spårvagnen kommer rullande
Över Hisingsbron

Hemtrevligt på något vis

Tänker han
Precis innan han tar klivet över räcket

Ner i Göta älv




Övriga genrer av Det-nya-livet VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-03 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP