Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palla på poeter.se

Mentor sa det var plagiat.
Fast hur visste hon att det inte var han som skrivit.
Kunde ju varit för han gillade på riktigt.
Att de var korta och inte rimmade.
Med budskap och sånt man fick tänka.
Så egentligen kunde han ha skrivit dom.
Mentor låter mental, eller cigg, mentol.
På Poeter.se finns hur mycket som helst, bara å palla, som äpplen.
Gäller bara å ta dom bra.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-03 07:39



Bookmark and Share


  Det-nya-livet VIP
För vissa, typ HH, har det ju varit alldeles väldigt lukrativt att sno…
2024-02-05

    Sefarge VIP
Ett plagiat blir aldrig
Lika äkta som ett
Original! Däremot
inget fel att låta
sig inspireras!
Vid min sajt
"Pallas" det
dygnet runt
Lycka till
med det!
;)

2024-02-03

    Tidsljus_Timelight
Palle kan vara slang för palestinier.
Hört dem själva använda det.
2024-02-03

  Öknens Ros VIP
Det som skrivs på Poeter.se ska ju vara copyrightskyddat, eller...?
2024-02-03

  KYREUS of Sweden
Re-mixing mixtures
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP