Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


håll på flodhästarna

håll på flodhästarna
och du får
vänner på zoo

och håll
på mig som
är så ensam
om du råkat
in i fel
sällskap

ge inte upp
med din vita fana




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-03 19:05



Bookmark and Share


  AKT VIP
Flodhästar har en tendens att byta skepnad. Se upp!
2024-02-04
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP