Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckans Avslut: Fast i Träsket

Söndag, veckan är slut, som jag inte längtat
Jag drömmer om att bryta mig fri
Ut ifrån min bur och in i lyckan
Men jobb och skulder håller mig tillbaka
Gör mig olycklig, skapar spänningar i min tillvaro
Jag föddes lyckligt omedvetandes, sen begick jag misstag efter misstag

Nu sitter jag här, olycklig över söndagens hemska slut
Och jobbet vankas runt hörnet, men räkningarna tar ingen paus
Skulderna vaxer dag för dag, ränta är inget bra
Men ångesten, att behöva vänta, plågas ytterligare dagar
För att snart helgen få njuta utav, är en evig väntan

Jag lyckades hålla mig från spriten, det är ju alltid något
Men ångesten är likförbannad dör och kramar om mig
Kan man finna lycka i hjulets eviga kretslopp
Eller måsta man köpa dynamit för att spränga sig ut
Hur finner man lycka, vad är lycka, när vägen tar slut
Söndagen är snart tragiskt slut




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-04 20:04



Bookmark and Share


  kriya
tänkvärd
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP