Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så svag

En känsla när allt bara går itu

Prövat så länge

Vara stark

Vissa situationer gör dig svag

Var inte ledsen då

Det går att reparera med värme och omtanke

Får det fungera

Ge bara lite mer tid

Lyft upp det bästa

Du har av inre styrka

Se dig inte som svag

Utan istället bär du ett mod

Gör att du reser igen och igen

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-05 10:43



Bookmark and Share


  Koloristen
"...när jag är svag, då är jag stark" (2Kor.12:10).
2024-02-08

  Bibbi VIP
Fina ord.
2024-02-06

  alicja lappalainen VIP
"Lyft upp det bästa

Du har av inre styrka"

kloka ord om den inre styrkan i människa.
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP