Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta steg/vita spår



Reningsbad
i skymningsblått

en oas mellan
vakenhet och sömn

När med tysta steg
i vita spår

natten ljudlöst vandra





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-02-05 11:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så vacker dikt, bokmärkes
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP