Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordensaventyr.com


Tomma Ord, Förvrängda Känslor

Vad spelar det för roll vad jag för känslor berättar
När du förvränger varenda ord
Vrider dom till något skevt
Vart ligger meningen i att försöka prata
När allt jag säger är för dig tomma ord
Jag hittar inte lusten att prata känslor med dig
Och mitt skrivande, skulle ses som otrohet

Men jag släpper lös mina känslor här
Låter mina ord vandra fritt
Skriver, plågas, skriver och bara skriver
Spelar ingen roll vad jag skriver
Ut med det bara, det blir säkert bra
Vi alla ska väl lyckas med något

Så vad spelar det för roll att prata om känslor med dig
Varför lägga ner energi på att berätta hur jag känner
Hur jag mår och hur jag känner, när du inte lyssnar
När du skall vara den som stöttar mig
Men istället dräper du mig i en plågsam död
Är det inte av lycka och kärlek jag stannar
Eller varför förvrängs varje ord, varje mening
När dom passerar öra till öra
Och processas inombords
Jag undrar, vad är meningen

Borde jag öppna mig, säga att jag älskar dig
Du är ju aldrig nöjd, allt jag gör är dödfött
Det enda jag duger till är tabu
Minsta felsteg och det är raseri
Men varför öppna mig, när orden inte finner rätt
När allt förvrängs till tråkiga sätt
Hur ska jag finna lycka om du inte bryr dig
Varför ska jag lägga ner min energi
På något som inte är värt det
Jag undrar, jag plågas, det är inte lätt




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-05 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP