Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och snart

Vårens förstlings blomma
doftar som mandel
och heter; Snödroppe
- nu håller jag tre av dem i min hand!

min lilla bukett
står snart i mini-vas
på bordet i köket

och jag är snart påbyltad
och på slingrande väg
med lyktor på cykeln

backe upp och backe ned
för att nå fram
till 2årig barnbarn

- å, om en stund är det Malte
jag håller
i hand!

ja, snart, mycket snart
ska jag ska leka
med Malte

men allra först
ska jag smeka
pussa
och famna
min man!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-05 15:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Frihetens skimmer ger luft,
lyfter sina vingar mot vårsolen
naturen sjuder av lust,
slår ut i de fagraste blomster
2024-02-06

    Lena Söderkvist VIP
Uppenbar vårlängtan och familjekärlek serveras här. Rart.
2024-02-06

  Anya VIP
Åhh snödroppar. Här dröjer det länge än. Har några få utanför mitt fönster där jag just sitter.
Fast mer avis blir jag på lille Malte. Vilken rikedom.
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP