Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se jorden

Långt nere

Den ser annorlunda ut

Allt ser  så litet  ut uppifrån och  så mycket sker där nede

Det är stora katastrofer jordbävningar cykloner översvämningar 

Jorden är hela tiden i en farlig rörelse

Klimat förändringar ändrat allt

I allt mörker er ett ljus av vackra strålar

På hela himlen ett norrsken

Från solens stormar

Det är så viktigt

Ta hand  om moderjord

Vara rädd om vår planet

 Bevara den för framtiden




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-08 10:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Se Jesus, trons hövding och fullkomnare!" Hebr.12:1 Vägen till bönesvar Matt.6:6 "uppenbarligen" är bönekammaren.
2024-02-11

  Koloristen
Sett från högt ovan är jorden en liten plätt. Det betyder dock ej att vi inte skall bry oss om den, det skall vi. Det åligger oss.
2024-02-08

  alicja lappalainen VIP
"Ta hand om moderjord
Vara rädd om vår planet
Bevara den för framtiden".

En kärleksfull blick på vår jord.

2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP