Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att katten hoppat ner från fönsterbrädan öppnar hon fönstret en aning och drar in sval morgonluft. Hon blundar, sträcker upp armarna mot taket och känner hur kroppen vaknar. Från köket påminner katten henne om att det är frukost.


London sms-ing

Jag har två vänsterfötter när jag dansar
Jag har två vänsterhänder när jag skriver
Det är så den börjar
Den underliga dikt
Jag just startat

Jag gör ett litet hopp mellan fem och sex
För att ögat ska må bra
För att formen ska ta form
För det ena med det andra
Vi är en bit in nu
Jag lägger på en extra rad

Efter ännu ett hopp kan du ha tröttnat
Det är utmattande att hoppas
Utmattande att dansa
Tröttsamt att skriva
Med vänster hand
Med vänster fot
Men tröttsammast av allt är höger fot




Fri vers av Sape VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-08 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP