Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Horisontens hjärta


Minnesluckor - senryu

Minnesluckor fler

Det förflutna perforerat

Än minnen bevarade

 

Taleptox Skrev

Den 20240209

<+>




Bunden vers (Annat versmått) av Taleptox VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-02-09 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP