Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det vore synd att klaga Eget foto


Allt är relativt lugnt i köket idag

Vid mitt köksbord
är det inte alltför
mycket som stör

Köksklockan som
tickar kan visserligen
irritera

Men i huset finns flera
som nog vill se den
ticka och gå

Man får va glad
för det lilla
som att allt är relativt
och att i förhållande till
allt annat

Så är väl inte
en köksklockas tickande
så mycket att klaga på




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-09 11:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Satans dubbelmoral!
Tidsljus_Timelight är alltid ute efter att provocera och skapa strid.
2024-02-09

    Tidsljus_Timelight
Fredshets gör mirakel för atmosfären. Blir lugnt och fint i köket.
2024-02-09

    Lena Staaf VIP
Tickandet handlar om det vardagligt trygga i hemmet. Att inga hemskheter händer, att ingen objuden kommer.
2024-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Kan inte sluta garva åt detta med kämpen i köket!
2024-02-09

  Larz Gustafsson VIP
ASGARVAR!!!!!
Då skulle jag GÄRNA ha varit med i "konnfärans'n".
2024-02-09

  Koloristen
För drygt 20 år sedan hade jag en evangelisk kämpe på besök i mitt kök. Där förklarade han för mig med all tydlighet att en annan person, en omstridd sådan och med pastorsroll, VAR en viss församling.
2024-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Själv tycker jag tyckandet - liksom motorljud från vägen utanför - är trygghet.
Ett slags vardagstrygghet.
2024-02-09

  Kungskobran VIP
Tickandet kan kännas tryggt
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP