Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katten avbryter sitt tasstvättande och sniffar i luften när hon lägger en skiva i brödrosten. Hon sätter sig ner vid köksbordet och ber om ursäkt för att hon drar tidningen som katten valt som underlag, till sig. Teet drar i muggen, snart redo att


Från var gårdag genom grå vardag

Om jag håller fötterna på idag
lägger mig på mage
på golvet
sträcker mig tillbaka i tiden
så långt jag når

ligger nere på golvet
håller tårna på nu
ålar bakåt
passerar veckor
förbi årsskiften

söker efter vad de säger
var så mycket bättre då
för att ta detta
och återgår till denna stund
till där fötterna kniper sig fast

men jag tror de ljuger
eller snarare minns fel
för gårdagen är idag
ett sållat minne
där allt grått blivit gott




Fri vers av Sape VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-10 10:09



Bookmark and Share


  kriya
det är väldigt intressant hur minnet är funtat
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP