Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen min vän

En man vill jaga
Det är i hans natur
Fråga mig inte hur
Så förblinda dig inte av vad ditt hjärta tror
För om du i hans tanke bor
Då kommer han fråga vad du gillar och fråga vem du är
Då kommer han att undra vem du i ditt hjärta bär
Att få höra från dig kommer vara det enda som ger honom ro

Så hör han inte av sig
Undrar han inte var du är
Ja då är jag ledsen min vän
För då är det någon annan som han håller kär




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-12 09:42



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Mycket starka rader om det svåraste och ljuvligaste i livet. Ett självklart bokmärke.

Är du Malmsten övertygad om att den sanna genuina kärleken bara landar en gång i livet?
2024-02-18

    Tidsljus_Timelight
Jaktlicens.
2024-02-16

    zwitch VIP
Jag tror inte att det ligger i mannens natur att jaga. Men, vacker dikt!
2024-02-14

  Foohexa
kanske vad du jagar är bullshit?!!
2024-02-13

  Känslan
Jättebra dikt. Fin rytm och budskap. Den var helt klockren.
2024-02-12

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
den sanna kärleken är poetens kärlek
till någon de inte kan få
som bella sa om ida dikten ("guld")
"det låter som sann kärlek"
och den skrev jag
innan jag förlorade oskulden...
2024-02-12

    ej medlem längre
Att veta vem han tänker på kan göra ont eller kännas svindlande och helt, helt UNDERBART.

Den sanna, genuina kärleken landar bara en gång i livet. Och alla möter detta ögonblick. Var bara UPPMÄRKSAM…
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP