Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett varmt minne

Dyker upp av trofasthet

Du står där i bakgrunden

Ser på mig

Utstrålar klokhet

Du finns alltid kvar

Bär dig i mitt minne

Orden du alltid sa vara stark och svag är en styrka

Ser din skugga följa i livet

Sakta sakta försvinner  den bort

Bär vidare i mitt hjärta

Bilder av kärlek




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-12 10:15



Bookmark and Share


  Koloristen
"Du finns alltid kvar
...

Bilder av kärlek"

-När det är verklighet är bilden fastetsad för gott.
2024-02-19

  Koloristen
"Du finns alltid kvar
...

Bilder av kärlek"

-När det är verklighet är bilden fastetsad för gott.
2024-02-19

  La Magnólia VIP
Du fångar så mycket värme i dina ord. Att låta någon bo kvar i vårt sinne och hjärta, bevara alla lyckliga stunder i vårt minne. Tack för de fina minnesbilder du skapar.
2024-02-15

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2024-02-13

  alicja lappalainen VIP
kärleksfullt om någon viktig i livet

"Du finns alltid kvar

Bär dig i mitt minne"


2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP