Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn!


Regeringsorganen Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen, osv:

Arabiska barn finns inte
eller så är de Hamas




Fri vers av Staffan Nilsson
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-12 19:20



Bookmark and Share


    Askanden
irriterar mig på grundpremissen att Israel skulle "försvara sig" och då är förluster oundvikliga.

det är mycket värre än så.

de för inte krig mot bara Hamas utan mot hela det palestinska folket.
2024-03-15

    Askanden
Media tend to be structurally biased to the detriment of the palestinians.
2024-03-15

  Emanuel Sigridsson VIP
Minst sagt ligger vanmakten på. Israel tydliggör det uppenbara, att nazismen har många ansikten. 1919 var 1919, 1942 var 1942, nu är det 2023 och varför kan inte nazismen se ut såhär idag. Här trampas det på förintelsens offer genom att "trampa" palestinska barn till döds.
2024-02-13

    Sefarge VIP
Jaa man kan ställa sig frågan
Om Netanyahu's militärer inte
bryr sig,utan spränger sönder
oskyldiga barn. Varför skall då
Sverige bry sig o bjuda in"hans
sångare" in till Eurovisions täv
-lingen?Men verklighet och en
sång-leks tävling har väl inget
med varandra att göra~eller?

2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson