Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis kaffe: Verboten!


Hörby, stackars Hörby!

Nu har folkhemsälskare SD och marknadsfanatiker M förenats i marknadsfanatism.
Som jag alltid trott: SD är marknadsfanatikers/globalisters nyttiga idioter.
Thugs i slips och grosshandlarbuk och prydlig frisyr.

Ulf Kristersson ler, Elisabeth Svantesson skraj.
Jimmies grosshandlarbuk!
Jomshofs bena!




Fri vers av Staffan Nilsson
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-12 19:42



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Precis så.
Nåt arbetarparti har de aldrig varit.
2024-03-02

  Staffan Nilsson

Denna skolpeng, denna skolpeng!
Dock beslutar politiker om kaffepeng!

2024-02-13

    Ohemulen VIP
Flåbusar är flåbusar. Skolornas pengar går till stor del till de fastighetsbolag som äger själva byggnaderna. Då får lärarna vara utan kaffe.
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson