Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Varje träd…


På upptining
i tunga sjok
hänger blötsnön kvar

Ger trädet
individualitet

En solitär
i backen
som bär sin tunga last

Varje träd
ett konstverk i sig

Varje träd
en vintervärld




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-13 17:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar vintern. Och det faktum att det finns vintertöntar som hela tiden försöker provocera mig med sin onormala kärlek till vintern.
Snart är vintern slut, vare sig folk vill det eller ej.
Snart är jag i himlen. Där finns det ingen vinter. Det fanns det heller inte i Eden innan Adam och Eva föll i synd.
Om vintern vore en politisk ideologi så vore den nazismen.
2024-02-14

  Kungskobran VIP
Vinterträd är vackrare än sommarträd
Underbar bild med de fina verserna
2024-02-13

  helenita VIP
Jaa, älskade träd!
2024-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Bäst är de när de är gröna.
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP