Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sikten är större i framrutan


I livets början tror vi oss ha full
kontroll från förarsätet,
tror man

När allting närmar sig till slut,
inser man att den kontroll man trodde ägde,
var en gåva

Kroppen sviker, gladeligen, nu utan att ta
hänsyn till längtan och behov

Minnesluckorna blir tätare till förtret för fina frun
- Visst var vi gifta?

Orienteringen är ur spel när man inser att
det var i garderoben vi skvättade

Men, vänner, vår framtid är nu
Återblickar är bra,
men i de små backspeglarna

Sikten är större i framrutan
och mer spännande




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-02-15 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP