Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande läkande ljus

Jag skickar detta till dig
Vill att du ska fyllas av kärlek och försoning

Är det möjligt?
Eller har du målat in dig i ett hörn
Full av stolthet vägrar du backa

Jag fortsätter
Varje dag
För så här kan det inte fortsätta
Slutet måste bli ett annat




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-20 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP