Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

I vardagens ljus

Finns en stark känsla att finna sin egen trivsel

Känna nyfikenhet vad sker nästa dag

En  ro kommer sakta till dig

Dagarna förändras

Följer inte samma spår längre

Finna ett värde i livet

Är lika viktigt som vardagarna

Pröva forma händerna på nytt

I en skulptur av kärlek och trygghet

Den blir stående i rummet

Går in i något nytt

Glömmer inte bort och leva

Förväntan finns alltid där

Redo ta över




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-22 09:01



Bookmark and Share


  Koloristen
"...en skulptur av kärlek och trygghet
... blir stående i rummet"

-Stort!
2024-02-24

  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-02-23

  alicja lappalainen VIP
uppskattning av vårdagen
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP