Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pointer

Varskor du mig om du fryser
Mitt hjärta vrider och vänder sig
Jag vrider och vänder mig i sängen, tänker på dig
Vad har du egentligen gått igenom, vad får dig att jobba med att rädda halvdöda, halvlevande
Matt, medelmåtta, kattklor mot halsen
Gyttja, bron, katten och du
Fryser innomhus som vanligt, fryser du också?

Grävskopor i alla dina sånger
Är du manschauvinist eller?
Grävskopor, bilar, ångest och hat
Du är ganska fin när du blottar din blåa rygg, aftonväska

Brinner, men inte på rätt ställe, upprepar mig
Ruttnar efter att jag fyllt 37, faller sen jag blev 37
Jag kan faktiskt inte göra någonting åt att det blöder
Jag kan inte längre förändra mitt halva hjärtas bankande svarthet
Kors, måsar, intetsägande profeters glömda rädsla
Vi finns men vi tynar och gråter
Finns men står ut med smör och ost morgon, bakom heta väggar
Jag åt halva jävla solen för att du skulle få tillbaka just morgonen
Du och din tystnads utflugna ord
Du bringar tur som alltid
Bror




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-02-23 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
-
Röd
-
Torrt
-
Beckmörkt
Raps och lin
* Se alla