Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
essensen av mänsklig kommunikation och inre reflektion


Vill bara vara ärlig!



En min säger mycket

Ögonen speglar själens tillstånd

Kroppens hållning vittrar om erfarenhet

Orden som sägs blir summan av det hjärtat bär

I mötet med de goda och de onda,
är utmaningen att sovra
och att låta hjärtat berätta sanningen




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-23 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP