Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eller: Alltid retar det någon dominant argbigga.


MANNEN SOM SKREV VAD SOM FÖLL HONOM IN

Det var en som ständigt körde in i bergvägg efter bergvägg

Sprang på pumpen och fick korgen i en värld helt utan nåd

Men von Pluring gled på räkmacka med Alexander Lukas

medan råttor gnagde sönder gamla bortglömda förråd

Ja, det talas vitt och brett om det man kallar ödets lotter

men vad ÄR det där ödet; kan det finnas en slump?

Mycket kanske rentav bara är en fråga om fördelning?

Så betänk det där du rusar fram och in i nästa pump

 

Medan Villervalle villar bort sin själ på Söderhavet

trängs du in i hörnet medan vilda världen höjer kravet

Men sjung ändå

Himlen är ju trots allt blå

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/2 2024

 

Musik: Som ovan.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2024-02-25 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP