Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPÄND FÖRVÄNTAN

Ut i friska luften

tågar vi med flit

Någon går och nynnar

på en gammal bit

Mat från Etiopien

bär vi med oss nu

Leve himmelriket

och min fina fru!

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2024-02-27 10:59



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Nils Ferlin-statyn!
Kul att författare hedrades med statyer.
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP