Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN GAMLE BASKERSLUSKEN

Han vandrade på gatorna

liksom en vanlig man

men han var väldigt speciell

och originell minsann

Hans huvudbonad ville inte

tåla regn och rusk

Det var de skumma åren

när han var en baskerslusk

 

LARZ GUSTAFSSON 29/2 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2024-02-29 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP