Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hatten

 

 

 

som skugga

över tanken

 

i dans

 

är jag en inre vår

tillsammans

är

 

vi i fortsättning

var och för sig

 

i avstånd

 

 

 

nära

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-01 07:09



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...ett särskilt slag symbios....
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP