Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutida omvandling



Tuppa regelbundet av
i din egen strumpa
utan att någon ser


Passera gärna mellan
stenblock o lyssna till
hackspettens drillande
läte som ekar i skogen
.

Ställ dig sedan osynlig
poserande i tystnaden

Nederst i en dalgång
lycklig att en stund få

Undfly det nuvarande
mänskliga Larmet

Så reder det sig genom
att undvika ständig kon
-frontation

Där själva undvikandet
förvandlas till överlevnad

Som vilande mossa på
en stenhård blocksten.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-01 12:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ibland är undvikande bästa strategi. Ibland är det bättre att se faran direkt i ögonen.
2024-03-03

  Kungskobran VIP
Living is easy with eyes closed…
Beatles
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP