Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är ju den som kan ta hand om henne bäst :)


Min f***a

Älskar min

Underbara
Livsglädje

Ljuvlig
Njutning

Åh denna njutning
Hon ger

Skön att smeka

Leka

Fingra

Ger mig
Liv

Får mig att komma

Komma
Komma

Jo

Älskar min




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-03-01 17:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fullständig acceptans och glädje över att vara kvinna, att älska det egna könet. Vi som har både clitoris och den mjuka, fuktiga kärleksgrottan att vara stolta över. ;)
2024-03-03

  Nina Nightwish VIP
Så värst fet är jag inte men det är klart, det ligger ju ibetraktarens ögon. Sen har väl inte det med min njutning att göra :)

2024-03-01

  Fd stridspilot
Taskigt och ovärdigt av Sefarge skulle jag vilja säga.

Texten är livsbejakande.
2024-03-01

  Gunnar Hilén VIP
Sefarge.....det där var väl ändå ganska "fittigt" skrivet......
2024-03-01

    Sefarge VIP
Älskar du din f*etm*a?
Det kan ju ändock va
hälsosamt bejak
-ande.Mer än
att avlida i
anorexi?
;)
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP