Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesfragment av en Förfluten Kärlek

Ditt blonda vackra hår täcker dina magiska ögon
När våra blöta läppar möts, och ett rus går igenom mig
Du är en slipad diamant, sexigaste bruden jag sett
I mina ögon var du vackrast, bäst, snyggast
Sluter mina ögon, blundar, stunden blir till en evighet
Du vill ha mig, du vill ha mig, känner hur du vill ha mig

Detta var flera år sedan, minns det än idag
Du är ett minne som ej försvinner
En kärlek som mitt hjärta inte glömmer
Önskar jag kunde skriva till dig
Få kontakt med dig på nytt, lära känna dig igen
Ser dig fortfarande när jag sluter mina ögon
Känner fortfarande smaken av dina läppar

Mitt hjärta slår i tusen knop, jag förtjänar inte dig
Du är för vacker för mig, men ändå
Sitter du här i mitt knä, vänd emot mig
Ditt blonda hår, dina vackra blå ögon
Dina läppar som möter mina, jag är lycklig
Du verkar älska mig, du verkar bli kåt på mig
Du vill så mycket mer, men jag tvekar

Flera år sedan detta skedde, du hör till det förflutna
Men jag kan inte sluta tänka på dig
På hur du rörde vid mig, hur upphetsad du blev av mig
Hur du ville att jag skulle vara din första
Men det blev aldrig vi, livet hade andra planer
Jag sitter än här idag och tänker tillbaka på oss
Onda vackra tankar som väcker minnen utav smärta

Jag tvekar, fortsätter njuta av dina läppar
Kan inte få nog, du är så lätt i min famn
Min lilla prinsessa, min stygga lilla prinsessa
Du villa ha mer utav mig, du ville ha hela mig
Men jag tvekade, ballade ur, något blev fel
Du tittar in i min själ, du ler och rodnar
Vi smekte och berörde varandra långt in i gryningen
Och jag minns dig än idag, du är ett sår inom mig
Något som aldrig riktigt läker

Önskar jag kunde få kontakt med dig
Prata ut om det som blev, prata om våra liv
Så mycket har hänt sen sist, så mycket har förändrats
Men jag ser glimtar av dig på internet
Och din skönhet är sig lik
Hur kunde jag spela bort en gudinna likt dig
Du kommer alltid att förbli mitt största misstag
Minns när ditt blonda hår rörde vid mig
Hur dina läppar mötte mina
Och hur vi berörde varandra fram till gryningen
Kommer alltid minnas dig, kram, saknar dig




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2024-03-01 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
FK. Alla med de initialerna går upp i högvarv nu.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP