Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Likasinnade apostrofer


Tankar som existerar

Jag tänker på mina barn

Som jag ingen kontakt med har

Under okända fäders paraply!

Var är du i dina tankar idag?

I det förflutna?

Framtidens evangelium?

Bland vänner och bekanta?

Några släktingar som pockar på?

Har du några barn?

Hör du några röster numera?

Det kanske är dina tankar som

Existerar och gör sig påminda

Har du ett fotoalbum att luta dig

Tillbaka mot och reflektera kring?

Våra minnen suddas ut med tiden

Reflektioner kan poppa upp ibland

Vad gjorde du den 2 mars

för 20 år sedan?

Minns du inte det ?

Bibeln innehåller mycket poesi!

Har du också en bibel du kan läsa ur?

Skillnader reflekteras bäst genom

Att relativisera och jämföra

De skillnader det är numera mot förr

Har du levt så länge att du upptäckt

Att det sker ständiga förändringar?

Har du levt så länge att du klivit

In i ångerns livsland och tidsrum?

 

Taleptox Skrev

Den 20240302

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-03-02 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP