Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stormvindar leker


Har du sett
att det blåser
min vän

visst jag såg
att vinden tog
vår ek

men du

dess minne
finns nog
länge än

i ljusets
mörker
och livets
oförutsedda lek







Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-02 11:06



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Ett härligt poem med fin rytm och känslan av musik. Fint skaldat.
2024-03-19

  Flicis VIP
Här är det också en text som jag själv kallar för dikt - det finns djup i raderna.
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Titin