Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Christine...22 faces..."


SPLIT PERSONALITY

Hydran dyker upp

som en månghövdad mupp

Genomför sin kupp

En person är en trupp

 

LARZ GUSTAFSSON 2/3 2024

 

(Foto: TONY ERIKSSON)




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2024-03-02 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP